19-06-08

100000

Bedankt!

Ik wil iedereen die mijn blogje bezoekt bedanken. Dankzij jullie heb ik nu al meer dan 100000 bezoekers over de vloer gehad.

De laatste tijd is het hier een beetje rustig, maar dat is omdat ik het zo druk heb. Ik ben sinds korte tijd terug beginnen sporten en elk vrij momentje probeer ik dan ook in de sportschool door te brengen.  Ga BBB doen en volg ook een fitheidsprogramma.  Voel me na een maand sporten al duidelijker beter, minder snel moe en kalmer... ik word minder snel kwaad en dat kan voor Robbe en papa alleen maar goed zijn he. Zeker nu Robbe al begint te peuterpuberen. LOL
Morgen gaan we sinds lange tijd nog eens uit eten zonder kids, we hebben een babysit geregeld, samen met vrienden een restaurantje geboekt en gaan eens goed uit eten. Met Robbe erbij is het natuurlijk ook gezellig, maar is anders, je moet hem goed in het oog houden, zorgen dat hij zijn spaghetti mooi opeet en ga zomaar verder. Als we met mijn ouders uit eten gaan (wat vrij vaak is moet ik zeggen) dan hebben we natuurlijk het gleuk dat we VouVou hebben die dan al eens een wandelingetje gaat maken met ons scheetje. Maar dat gaat natuurlijk ook niet altijd he. Maar kortom, hij zal het wel leren van mooi aan de tafel te zitten en zich bezig te houden.

22:02 Gepost door Ellebel in Algemeen | Commentaren (3) | Tags: 100000, robbe, eten, sportschool |  Facebook

Commentaren

Zolang hij de pot spaghetti maar niet op zijn hoofd zet is het goed he ;-)

Fijn weekend en succes met het sporten!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 21-06-08

Het is altijd leuk hier langs te komen. Het weekend zit er al weer op.
We zijn klaar voor een nieuwe week.
Bloggroeten

Gepost door: Chris | 22-06-08

*** Heel fijne dinsdag
Groetjes

Gepost door: marc | 24-06-08

De commentaren zijn gesloten.