10-07-08

Vakantie

Twee weken rust

Ja hoor, het is officeel, ik ben twee weken met verlof. Daarnet trok ik de deur van de uitgeverij achter me dicht en ze zien me pas terug de 28ste julli. Tja ze zien iedereen pas terug, want de uitgeverij sluit gewoon twee weken.
Wat erop de planning staat? Wel zaterdag vertrekken we richting Oostende waar we tem vrijdag zullen blijven. Dan keren Chris en ik terug, en Robbe blijft nog enkele daagjes bij Oma aan zee.
Dat komt ons goed uit, want we hebben een BBQ bij een vriend en dan moeten we niet meer achter een babysit gaan zoeken die tot een stuk in de nacht kan blijven.  Van die oma babysit maken we dan ook gebruik om een achterstallig verjaardagskado te geven. We hadden Chris zijn petekind namelijk beloofd om met haar een dag naar Disneyland te gaan, dus dat gaan we dan ook meteen doen, maar aangezien Robbe daar toch nog te klein voor is ...
De rest van de vakantie gaan we gewoon gezellig thuis doorbrengen. Natuurlijk eerst Robbe weer gaan afhalen aan zee en daarna thuis... een keer naar de markt, spelen in de tuin (als het weer het toelaat), mss een keer gaan zwemmen in center parcs we zien wel ...

Iedereen die ook met vakantie is een heel fijne zomervakantie en al diegene die moeten werken, ach het weer stelt ook niet zoveel voor he.

18:47 Gepost door Ellebel in Algemeen | Commentaren (0) | Tags: vakantie |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.