24-11-08

Nog een berichtje

Sinterklaas en Sneeuw

Ons eerste weekend na een eerste werkweek na vakantie was een druk. Zaterdag zijn we met Robbe naar Sinterklaas geweest die op bezoek kwam in Carrefour Kuringen. We hebben een hele tijd moeten aanschuiven, maar het was wel de moeite waard. Robbe heeft niet gehuild en is bij de Sint op schoot geweest.  Wel spijtig dat er steeds mensen zijn die vinden dat ze zich niet aan de regels moeten houden en daardoor het hele Sinterklaas gebeuren voor hun eigen kinderen verbrod.
Zo stond de meerderheid mooi in de rij, maar sommige mensen kwamen gewoon tot vanvoor en duwden hun kinderen ertussen, toen ze er door andere ouders op aangesproken werden, begonnen ze meteen te schelden en hun excuus: " wij moesten wel van helemaal buiten staan aanschuiven" Tja, of dan kom je vroeger of je doet net als iedereen aanschuiven. Wij hebben op een gegeven moment ook heel achteraan die rij gestaan. Maar ja ... uiteindelijk draait het om de kinderen en Robbe was onder de indruk.

Zondag ben ik dan een vriendin gaan helpen. Heb een hele dag in de keuken gestaan en broodjes, croques, pannenkoeken, lasagna's, pannenkoeken ... etc. gemaakt. Blijkbaar was ik toch goed, want mag nog gaan bijklussen. Een extra centje is in deze tijden altijd goed meegenomen he.
Tijdens de dag was het dan beginnen sneeuwen en goed ook, dus toen het tijd werd om weer naar huis te gaan, lag er op de auto al een mooie 10 cm. Normaal duurt de rit Ham-Halen ongeveer 20 minuten, deze keer een dik uur en dat tegen 30 km per uur. Maar wel heel mooi en leuk om te rijden. Alleen heel spijtig dat ik op datzelfde moment Robbes sneeuwpret moest missen, maar papa Chris heeft het voor mama gefilmd.

19:32 Gepost door Ellebel in Algemeen | Commentaren (1) | Tags: weekend, sinterklaas, sneeuw |  Facebook

Commentaren

De beleefdheid van sommige mensen is op zulke momenten vaak ver te zoeken hè. Mijn motto is 'Doe een ander nooit aan, want je zelf niet graag zou aangedaan worden.' Maar blijkbaar denkt niet iedereen er zo over ...
Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 30-11-08

De commentaren zijn gesloten.