08-12-08

Weeekend

Super mega hieperdepiep weekend

elke en suus bij clouseau 2008Het weekend was geweldig. Rond half twee ben ik samen met Robbe naar het station van Diest gereden om Jort en Suus op te halen die met de trein uit Rotterdam kwamen. Dan nog even langs de happyland waar we de goederen die de goed heilig man daar achtergelaten had moesten gaan ophalen. Ook nog ff langs Carrefour voor het nodige feestpakket voor de mannen en dan naar huis.
Lekker gedouched, frietjes gaan halen lekker gegeten en dan wachten op de andere meiden.
Om half zeven zijn we dan richting Antwerpen vertrokken en na een zeer voorspoedige reis stonden we om kwart voor 8 in de zaal. Nog wachten tot half negen, maar dan kon het feest beginnen. Eerst heel klein met Koen alleen, dan iets groter met Kris erbij en groter en groter idd CRESENDO.

Het was niet HET beste clouseau concert dat ik al gehad had, maar het was wel super leuk. We hebben meegebruld, gedanst en gesprongen. En toen voor we het goed en wel beseften was het gedaan en moesten we naar huis.

Tien minuten voor we thuis aankwamen kreeg ik dan een sms'je van Chrisje dat hij op moest gaan, tja van wacht zijn is niet altijd even leuk, zeker niet als je om 12.30 uur 's nachts nog op moet gaan. Maar gelukkig werden Suusje en ik opgevangen door Jort en Kevin en konden we daar ons Clouseau ei kwijt. Ocharme voor hen HIHI. Rond 3 uur in ons bedje gekropen waar ik niet veel geslapen heb, want blijkbaar wilden alle mannen in huis de hele nacht snurken en kon ik dus nergens rustig gaan slapen. Om half acht was Robbe wakker dus kon ik uit mijn bed. Gelukkig was mijn zoon zo vriendelijk om Kevin met een muzikaal trommel concert wakker te maken en had ik toch nog iemand om mee te kletsen tot de andere uit hun bed kropen. En lang leven de plop en mega mindy show, dan kan je nog half slapend op je kids letten. (Ok niet echt goed opvoedkundig werk, maar af en toe)

Zaterdag zijn we tegen de middag naar mijn zus gereden die aan het verhuizen is. Chrisje is daar gebleven voor te helpen en ik ben met mijn mama en mijn zus haar kids en Robbe natuurlijk, naar zee gereden waar de andere ons tegen 8 uur in de avond weer vervoegd hebben.

Het was een gezellig, maar ook wel vermoeiend weekend. dat er maar snel weer zo eentje komt.

18:26 Gepost door Ellebel in Algemeen | Commentaren (3) | Tags: clouseau, super weekend |  Facebook

Commentaren

Heykes Dat klinkt inderdaad als een heel gezellig weekend...

Groetjes x

Gepost door: Vrouwtjelief | 09-12-08

het was ook zeeer gezellig.. was het maar weer januari!! ;)

knuffels Suusje

Gepost door: Suus | 10-12-08

Ik ben gisteren, samen met dochterlief en enkele collega's richting sportpaleis gertrokken. Het was inderdaad schitterend, zoals gewoonlijk !
HET beste vond ik het nu ook niet. Maar toch, ik heb genoten, het was weer veel te snel voorbij ... Ik kijk al uit naar volgend jaar !
Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 13-12-08

De commentaren zijn gesloten.