15-12-08

Weekend Disneyland

Brrr .... hoe kkkkkoud!

elkecindyanVrijdag omstreeks 15 uur konden we met een auto vol vrouwen richting Marne-la-Vallée rijden.  We begonnen meteen al meilig te doen, want al snel werden er heel oude cd'tjes opgezet en hebben we lekker met onze tieneridolen liggen meekwelen.  Na een voorspoedige, maar soms beangstigende rit (tja achterlangs in Frankrijk is het dus heeeeeeeel donker) kwamen we aan in ons hotel Santa Fé.
Snel even het thuisfront verwittigen, inchecken, de kamer bekijken en richting de Disney Village voor een hapje te eten. We besloten bij King Ludwig te eten, waar ik als voorgerecht een slaatje had en als hoofdgerecht gebraden kip met frietjes.
Na het eten nog iets lekkers warm gaan drinken in de gezelligste bar van het park, ja de bar van Sequoia lodge. Na een koude wandeling dan maar ons bedje ingekropen, al konden we niet meteen slapen en hebben we als 3 pubers liggen gieren van het lachen.

elkedisneyZaterdag half 7, tja, heel vroeg, maar we konden alleen maar tussen 7 en half acht gaan ontbijten, dus moesten we er vroeg uit. Het is nog heel donker en al zeer koud als we richting het ontbijt lopen, maar nog niet veel volk op dit vroege uur dus lekker rustig genieten van al dat lekkers. Als we een uurtje later weer doorgaan staat er een super lange rij te wachten, dus al bij al goed dat we zo vroeg moesten komen.  Via de winkels in de Village waar we ons een warme muts kochten dan maar naar de ingang van de Studios, zodat we zeker op tijd waren om in Crush Coaster te gaan. Nog even wachten tot het openging, ondertussen onze voeten al bevroren, maar we konden dan toch snel van de attractie genieten. Heel fel gelachen en ikke gelukkig dat ik er nog eens in kon.
Daarna naar de ochtendshow en met characters op de foto en nog daarna naar Stitch Live geweest. De ToT was een hele tijd gesloten, en toen hij dan wel open was stond er heel veel volk, dus hebben we hem deze keer maar overgeslagen.
Tegen de middag zijn we dan naar het ander park gegaan waar het ook razend druk was, maar de attracties vielen wel mee, aangezien het eignelijk te koud was om aan te schuiven. Maar toch waagden we ons aan een uurtje aanschuiven voor Big Thunder Mountain, Eerst was het nog lollig, daarna even hilarisch grappig, maar tegen het einde niet leuk meer. Onze voeten helemaal verkleumd en toen we eindelijk in de attractie zaten heeft het nog nooit zo lang geduurd. Ik wist echt niet dat ze zo lang duurde. LOL Eenmaal we eruit kwamen konden we nog amper stappen dus maar snel iets gaan eten en ons opwarmen.
Omdat het zo koud was, besloten we vooral te blijven rondwandelen en regelmatig iets te gaan drinken. Bij Cable car hebben we ons dan ook even volgepropt met taart en chocolademelk.
Tegen half 6 dan eindelijk parade, vond het wel spijtig dat het niet helemaal Kerstparade was, maar de gewone met de Kerstman er achter aan geplakt.

elkegekNa de parade zijn we terug richting ons hotel gegaan om te eten. Lekker mexicaans. Na het eten reden we terug naar Belgie. Wat was ik blij dat we terug in België waren. Want we overdrijven mss met onze straatverlichting maar het is toch beter dan helemaal geen verlichting.

Je ziet het, het was weer een supermega gezellig weekend. Hopelijk kan ik snel terug naar Disneyland Knipogen

20:20 Gepost door Ellebel in Algemeen | Commentaren (5) | Tags: weekend, disney |  Facebook

Commentaren

Heykes Het klinkt al adembenemend...dus zal het dat in het echt wel zeker zijn... !!!

Groetjes x

Gepost door: Vrouwtjelief | 16-12-08

Wat ga jij allemaal eten en drinken tijdens de kerstdagen en vooral met wie? Stuur jouw kerstactiviteiten door via mail of reacties en kom in het gigantische overzicht op 24 & 25 december!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 16-12-08

hihi dan ga je lekker samen met ons (of één van de vele m.......!!!) LOL

Knuffel

Gepost door: Suus | 18-12-08

Ellebel heeft zich dus super geamuseerd ! Dit kunnen ze je weer niet meer afpakken !
Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 18-12-08

tof !!! Ondertussen een jaartje geleden dat we er met onze oudste zoon naartoe gingen, ik vond dat zo tof met die muziek en kerstsfeer, alleen zijn wij toen 2 dagen verzopen geweest. Zouden zéker nog eens willen teruggaan met onze jongste bij !!!
Kan jouw "verslaving" best begrijpen !

Gepost door: BLUEKE | 20-12-08

De commentaren zijn gesloten.