12-01-09

Buisjes

Nieuwe buisjes voor Robbe

Op de kop een jaar na de eerste buisjes in Robbes oren, zaten we vandaag terug in het ziekenhuis voor buisjes. In de zomer was het eerste er al uitgekomen, en het ging best vlot, maar nu waren de oortjes weer veel te vaak onstoken, en kwam het gehoor ook weer in gedrang, dus konden we niet meer wachten. Robbe heeft het goed gedaan, natuurlijk een beetje draaierig van de narcose, maar al bij al heel vlot gegaan.

Deze week is het ook de week van de waarheid, dit weekend gaan we namelijk VERHUIZEN naar ons nieuwe huisje in Schulen.  Dus nog volop aan het inpakken en ook nog aan het schilderen in het nieuwe huis. we kijken er in ieder geval echt naar uit.

16:31 Gepost door Ellebel in Algemeen | Commentaren (3) | Tags: verhuis, buisjes |  Facebook

Commentaren

Altijd vervelend als ze aan je kind iets moeten doen hé. Gelukkig vond Robbe het niet te erg. Het word al een heel baasje, heel mooie jongen.
Groetjes aan allen.

Gepost door: emmy | 12-01-09

Onze dochterlief heeft ook ooit buisjes moeten laten steken. Ze zijn er nooit vanzelf uitgekomen. We hebben ze er weer operatief moete laten uithalen. 't Is niet leuk om je kind onder narcose te moeten laten brengen. Hopelijk blijft alles nu in orde.
Veel succes met jullie nieuwe huis en de verhuis !

Gepost door: Mamapippa | 12-01-09

Ik heb ook buisjes gekregen toen ik klein was... da's het veiligste he ;-)

Succes met de verhuis

Gepost door: Ourlipsaresealed | 17-01-09

De commentaren zijn gesloten.