19-03-09

Potjestraining

Eventjes pauze

We waren begonnen met de potjestraining van onze Robbe. Maar we moeten er eventjes mee stoppen nu. En ja hoor, nu vraagt hij steeds naar het potje en gisteren ging hij dan voor de eerste keer ook echt plassen. Je krijgt er kop nog staart aan he. Maandag moeten we een urinestaal binnenbrengen om te zien of hij geen blaasonsteking heeft of niets aan de niertjes. Hij houdt namelijk zijn plas voor UREN op.
Dus nu is het afwachten ... Maar we hebben er alle vertrouwen in dat alles goed komt.

19:47 Gepost door Ellebel in Algemeen | Commentaren (4) | Tags: robbe, potjestraining |  Facebook

Commentaren

Hij zal er ineens weg mee zijn en dan kan hij naar school zeker? Het gezin die hier van bij ons verhuisde heeft een kindje zo oud als Robbe(zelfde geboortedatum) hij doet het ook nog niet en toch zouden ze hem na de paasvakantie naar school willen sturen.
De kinderen leren het zo vlug niet meer door die superdroge pampers!
Ciao a tutti, arrividerci...

Gepost door: emmy | 19-03-09

Dat staat me ook nog te wachten met Kane,hij mag naar school in september ! Maar we wachten tot we eindelijk in ons nieuwe huis wonen !

Gepost door: stine | 20-03-09

Hopelijk is het niets ergs!

Nog een fijn weekend

Gepost door: Ourlipsaresealed | 22-03-09

hou je mij op de hoogte, want ik heb hier ook zo ene rondlopen he. De pipi gaat niet in zijn onderbroekje of pampers, maar ook niet in dat potje. Hij houd het op tot hij in zijn bedje ligt smiddags of savonds. Dus dikke volle pampers achteraf. Ik ben sinds donderdag gestopt met vragen of hij pipi moet doen en hem ook niet meer op het potje gezet. In begin bleven die pampers nog droog, maar sinds gisteren komt er terug wat in die pamper. Zo 5 uur ophouden is toch niet meer goed he. Binnen een paar dagen probeer ik het nog eens. Hou met echt op de hoogte he.

groetjes karisia

Gepost door: karisia | 22-03-09

De commentaren zijn gesloten.