14-08-09

Super druk

Veel gebeurd ...

Ja hoor, het is heel lang geleden, maar er is dan ook heel veel gebeurd en het is hier super druk geweest.

Het begon op 21 juli met die geweldige storm die over delen van Limburg trok. En ja hoor wij wonen natuurlijk net in dat deel. Resultaat, onze auto is gedeukt, en het dak kapot. Het water liep naar binnen. Geen leuk begin van mijn 14 daagse vakantie. Maar niets aan te doen, de dagen erop aan de telefoon gehangen met de verzekeringsmaatschappij en het zoeken achter een dakwerker.  Ondertussen is er nog niets gemaakt, maar is de procedure met de verzekering is volop aan de gang en we hopen dat er volgende maand aan ons dak gewerkt kan worden.

Met ons beebje gaat ook alles goed, ondertussen al 18 weken ver dus dat begint te tellen he. Nu ben ik wel ziek, maar het kan geen kwaad voor beebje, enige nadeel is dat ik geen medicijnen kan nemen dus het allemaal zo zal moeten doorstaan. Maar een beetje extra rust en het komt allemaal in orde.

Vorig weekend ben ik nog een keer naar Disneyland geweest en het was geweldig, echt genoten en een fijn vrouwenweekend gehad ... Meer moet dat niet zijn he.
Morgen nog een leuke BBQ met de buren en zo zie je maar onze weekends zijn goed gevult.

19:50 Gepost door Ellebel in Algemeen | Commentaren (2) | Tags: baby, storm, zwangerschap |  Facebook

Commentaren

Dat was even verschieten bij het lezen van dit nieuws. Het was al een tijdje dat ik hier niet kwam zag ik er aan. Gelukkig is alles god met jullie gezondheid dat is het voornaamste.
Vriendelijke groetjes.

Gepost door: emmy | 23-08-09

goed artikel en succes

Gepost door: dakisolatie aanbrengen | 24-12-14

De commentaren zijn gesloten.