20-05-10

Druk druk druk

Ik ben er nog ...

Ja hoor, ik ben er nog, maar mijn goede voornemen voor 2010 voor de blog is nog niet helemaal gelukt.

Er is ondertussen al heel veel gebeurd hoor, ik ben terug aan het werk sinds de eerste week van mei. Het was wel even moeilijk, maar al bij al bevalt het me goed, zo terug gaan werken.  De week (8 dagen) voor ik terug aan het werk moest ben ik ook nog met Chrisje en zijn werk naar Costa Rica geweest; wat een prachtig land, daar wil ik zeker ooit nog meer van zien, maar ja de wereld is zo groot en we willen nog veel zien.

En met mijn jongens ... het gaat super met hen. Robbe zijn eerste schooljaar zit er bijna op, hij wordt echt groot. Hij is een geweldige grote broer, een prachtig zoontje.  Hij zit ondertussen op de tennisles, en dat vind hij geweldig. Dus elke vrijdag haasten we ons van het werk naar de naschoolse opvang, snel over huis en meteen naar zijn les. En hij geniet. Echt tennissen kan je dat nog niet noemen, maar hij beweegt en leert veel kindjes kennen dus meer hoeft dat niet zijn.

En Jiro... wel die is ondertussen 4 maanden oud. Hij is dus sinds een week aan de pattatjes, nog niet helemaal zijn meug, maar het komt in orde. We zetten door.  We zijn vandaag nog een keer naar kind en gezin geweest en hij weegt al 8kg430 en 67cm dus een beetje voor op het gemiddelde en op een maand tijd was hij maar liefst 3,5cm gegroeid.    Ook op de creche is hij graag, ik zet hem er 's morgens af en hij lacht en slaapt er even goed als thuis. Dus ik ben gerust.

jaja het leven kan mooi zijn.

22:15 Gepost door Ellebel in Algemeen | Commentaren (1) | Tags: druk, jiro, robbe |  Facebook

Commentaren

Ik was verwondert te lezen dat Robbe al tennisles volgde. Drie jaar en een half al, dat ging zo vlug dat ik er van op keek.
Jiro gaat zeker de zelfde weg op.
Wij hebben ook een nieuw kleinkind. Een jongen. Hij is vandaag 2 weken en 1 dag oud :-))
Groetjes aan allen Ellebel en vergeet Suusje niet.

Gepost door: emmy | 09-06-10

De commentaren zijn gesloten.