25-07-10

Vakantie

Mijn eerste week vakantie zit er helemaal op.  Gelukkig hebben we nog twee weken te gaan.  Spijtig genoeg dan weer zitten we ook de komende 2 weken alleen. Niet echt helemaal alleen natuurlijk, ik heb Robbe en Jiro bij me, maar Chrisje heeft spijtig genoeg geen vakantie.  Dus houden we ons bezig, met poetsen, koken, de kids bezig houden, ...

Gisteren hadden we het verjaardagsfeestje van mijn metekindje Elena. Ze wordt volgende week 1 jaar, maar het feestje mochten we nu reeds vieren. Samen met haar mama had ik de taarten gemaakt. Inderdaad, taarten maken is weer een nieuwe hobby van me. Ik wil je dus zeker ook mijn tweede blogje niet onthouden (http://zoetebekken.skynetblogs.be)  De taarten werden gesmaakt, de cadeautjes waren top en als afsluiter nog een fijne BBQ. Het leven kan mooi zijn.

In mijn tweede week vakantie staan er ook weer leuke dingen op het programma. Nogmaals met Jiro naar Kind & Gezin gaan. En even nakijken of mijn metingen ook kloppen. Want dan zou mijn ventje op de aardige leeftijd van 6 maanden reeds 73cm meten en ongeveer 10kg wegen. Niet echt volgens de gemiddeldes dus. Maar ach ze moeten er in alle maten en gewichten zijn.  Het is in ieder geval wel zo dat ik hem reeds kleren van 9 maanden tot zelfs 12 maanden koop en dat hij daar perfect in kan.
Verder gaan Robbe, zijn meter Tante Cindy en ik ook naar de bioscoop gaan. Toy Story 3 kijken. De allereeste keer naar de bioscoop voor mijn ventje. wat wordt hij toch groot, in november wordt hij al 4 jaar en in september wacht reeds de 2de kleuterklas.
En er staat ook nog een bezoekje aan de kermis op het programm. Vakantie is echt FUN FUN FUN ...

22:34 Gepost door Ellebel | Commentaren (0) | Tags: vakantie |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.