27-07-10

Met Robbe naar de bioscoop

toy-story-3.jpgVandaag ben ik met Robbe voor de eerste keer naar de Cinema geweest. Samen zijn we naar Story Toy Story gaan kijken. TJa, zo spreekt hij het nu eenmaal uit.


Het was voor beide een geweldige ervaring. Een volledig opgedraaide Robbe die nu 3,5 jaar is. Hij wist niet waar eerst kijken.


Eenmaal in de zaal kon die enorme zak chips niet snel genoeg open, en toen het donker werd voor de voorstukjes, bleef hij maar zeggen dat hij Story toy story wilde kijken. Nog even geduld schattebout ... En toen was het eindelijk zover de film kon beginnen en hij hield zich goed, zat een beetje nerveus al dat filmgeweld in zich op te nemen, maar werd snel weer de Robbe zoals we hem kennen die helemaal meeging in het verhaal met de nodige oh's en ah's en dat is een stoute he mama.


Op het einde werd het toch wel wat te spannend voor mijn kleine man en kroop hij toch maar op schoot bij mama, maar al bij al een super ervaring.  De lichten gingen aan en samen gingen we de zaal uit.  Toen ik hem vroeg of we nog eens terug kwamen, zei hij eerst "neen" Om daarna toch maar ja te zeggen, maar dan wel samen met papa. Lachen

20:41 Gepost door Ellebel | Commentaren (1) | Tags: robbe, toy story 3 |  Facebook

Commentaren

Heeey,
verrassing!!!!

XXX

Gepost door: Suus | 18-08-10

De commentaren zijn gesloten.