28-07-10

Verbouwingen

Anderhalf jaar wonen we nu in ons eigen huisje. En in dat eerste anderhalf jaar zijn er al vele dingen gebeurd. De badkamer is helemaal vernieuwd, en je mag geloven dat dit zeer nodig was. Het was nog een badkamer uit de jaren stillekens, helemaal in het gemarmerd groen. Groene wand, groene vloer, zelfs van die pluche op de wc bril. Maar dat is verleden tijd, de badkamer is omgetoverd naar een moderne badkamer met grote inloopdouche en dressing. Grote zwarte tegels op de grond en grote langwerpige witte tegen de muur gebroken door een strookje paarse mozaïk.


Daarna hebben we ons vol overgave op de keuken gestort. Geen nieuwe keuken geplaatst, maar de bestaande keuken wel verplaatst en 1 extra hoge overkast bijgekocht om een mooi geheel te krijgen.  In plaats van een super kleine vierkante keuken hebben we nu een mooi lange L-vormige keuken met zicht op de tuin.

 

Het volgende waar we ons nu op gesmeten hebben is het verplaatsen van de ingang. Momenteel kom je namelijk ons huisje meteen binnen. Niks geen hal, nada. En aangezien de garage die ons huisje heeft veel te klein is voor onze auto, maar wel mooi uitkomt in de keuken ... Je kan het al raden. Onze garage wordt onze inkomhal. Met een hele wand inbouwkasten om zo ook weer de hoognodige opslagruimte te creëeren.  Tegelijkertijd zal er ook een nieuwe wand komen aan de speelhoek (lees de oude keuken) om deze mooier en vooral veiliger te maken.

 

Nog heel veel plannen dus, maar elke keer komen we dichter bij ons droomhuisje. Al zal het nog heeeeeeeel veel jaren duren en nog veel creativiteit van manlief vragen.

20:14 Gepost door Ellebel | Commentaren (5) | Tags: huis, verbouwingen |  Facebook

Commentaren

Bedankt voor je bezoekje en je reactie Ellebel!
Lieve groetjes van Elle

Gepost door: Elle | 29-07-10

Hey allemaal, het was een tijdje geleden dat ik nog hier was. Vroeger kwam ik langs via Suusjes blog, maar die is helaas gestopt.
Groetjes
PS. Ga terug een linkje plaatsen, als het lukt want met al de wijzigingen is het even zoeken.

Gepost door: Chris en Kelly | 30-07-10

Amai heel grote werken, maar de badkamer is zoals ik het lees van gruwelijk naar heel mooi gegaan! Toch leuk om daar terug op te kijken :)

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 31-07-10

Volgens mij is het veel werk, maar toch erg leuk :)

Grtjs!

Gepost door: Fairytalegirl | 02-08-10

Verrassing!

Gepost door: Suus | 18-08-10

De commentaren zijn gesloten.